Wenger: Beckham je donio dobru odluku

Francuski stručnjak o odluci veznjaka

Wenger: Beckham je donio dobru odluku

Trener Arsenala, Arsene Wenger istakao je kako će prelazak Davida Beckhama u Paris Saint-Germain donijeti mnogo toga dobroga francuskom fudbalu uopšte.

Ovaj nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda, Real Madrida, AC Milana i LA Galaxyja je u redove pariške ekipe stigao jučer.

 

"Beckham je svjetski poznat brand i sve oči će biti uperene u njega i u PSG, a isto tako i u francusku ligu sve dok je on tamo", rekao je Wenger te je dodao na kraju:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

"Da li je spreman da igra sada? Vjerujem da je prošao fizičku pripremu i biće mu potrebno par sedmica da bude spreman za mečeve. Ne znam da li je imao ponuda iz svijeta, ali PSG nije loš izbor budući da je to veoma ambiciozan klub sa dosta potencijala. Oni žele poboljšati svoju reputaciju trenutno, a Beckham će imati dobru ulogu u tome".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.