Wenger: Da, Bayern je bio bolji od nas

Trener Arsenala nakon blamaže u Minhenu

Wenger: Da, Bayern je bio bolji od nas

Endin Čaušević

Fudbaleri Arsenala večeras su doživjeli katastrofu u Minehnu protiv Bayerna u meču osmine finala Lige prvaka.

Topnici su poraženi sa 5:1 i tako su se praktično oprostili od ovog takmičenja iako je ostao revanš na Emiratesu. Arsenal je imao 1:1 nakon prvog poluvremena, ali je onda nastupila prava katastrofa u drugom poluvremenu.

Navijači londonske ekipe nakon meča su poljbu osuli po Arseneu Wengeru i traže njegov odlazak sa klupe Arsenala. Ipak, francuski stručnjak je nakon blamaže na Allianz Areni bio poprilično smiren, te je dao izjavu u svom stilu.

"Da, Bayern je večeras bio bolji od nas. Igrasi su bolje u drugom poluvremenu, ali morate priznati da smo mi u finišu prvog mogli doći do prednosti jer smo imali dvije sjajne šanse. U drugom dijelu nismo bili na svom nivou i na kraju je Bayern to iskoristio. Sve ovo je teško objasniti", rekao je trener Arsenala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti