Wenger: Fabregas ne ide nigdje

Wenger: Fabregas ne ide nigdje

Čim je počeo januarski prelazni rok, ponovo je počela i priča o transferu Cesca Fabregasa iz Arsenala u Real Madrid i Barcelonu.

Međutim, trener londonske ekipe Arsene Wenger odlučno je demantovao sve navode prema kojim bi mogao pustiti svog kapitena nazad u Španiju.

"Ne mogu ništa uraditi da prestanu te špekulacije. Jedino što mogu je sve demantovati. Radili smo zaista naporno sa svim naših igračima i sa svima njima imamo dugoročne planove, a Cesc Fabregas je dio tih planova", rekao je Wenger.

"Mogu samo poručiti Barceloni i Realu da ja ne puštam u medijima glasine kako želim potpisati Kaku ili Messija. Ne znam zašto onda mediji na sva usta prenose glasine kako Fabregas ide u Real ili Barcelonu. Nema govora o nekom transferu", dodao je Wenger.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije