Wenger gomila napadače, dolazi i Destro?
Foto: EPA

Destro ide u Arsenal?

Wenger gomila napadače, dolazi i Destro?

Edmir Škorić

Sjajni italijanski napadač Mattia Destro jedna je od želja menadžera Arsenala Arsenea Wengera.

Destro je trenutno u Romi, no 23-godišnjeg napadača već duže vrijeme želi dovesti Wenger na Emirates.

Engleski mediji pišu da je Destrov agent već održao sastanak s predstavnicima Arsenala u Londonu, te da se razgovaralo o transferu koji bi se, navodno, dogodio već u januaru.

Međutim, pitanje je šta će Wenger s tolikim napadačima jer već ima Welbecka, Girouda, Sanoga, Campbella, Podolskog, pa i Alexisa Sancheza…

Dakle, ako će već doći do transfera Destra iz Rome, za očekivati je da neki napadači odu iz Londona, a najbliži tome za sada je Podolski.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.