Wenger impresioniran Wilshereom i Frimpongom

Dvojica tinejdžera promijenili planove Francuza

Wenger impresioniran Wilshereom i Frimpongom

Menadžer Arsenala, Arsene Wenger je priznao kako je impresioniran igrama dvojice 18-godišnjaka, Jacka Wlsherea i Emmanuela Frimponga, te su mu oni promijenili planove tako da neće dovoditi veznjaka ovog ljeta.

Wenger je planirao dovesti jednog veznjaka, no sada je uvjeren da su Wilshere i Frimpong dovljno zreli da igraju redovno.

Cesc Fabregas i Abou Diaby su još uvijek na odmoru nakon Svjetskog prvenstva, a Brazilac Denilson je provrijeđen, te su ova dvojica Engleza, Wilshere i Frimpong (porijekom iz Ghane) dobili priliku da igraju na Emirates kupu, te tako impresionirali francuskog stručnjaka.

''U početku sam mislio da Wilshere i Frimpong ne mogu igrati na sredini terena, ali oni su me uvjerili kako mogu'', rekao je Wenger, te dodao:

''Bili smo u potrazi za veznjakom ovog ljeta, ali to više nećemo činiti za sada.''

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.