Wenger ne želi govoriti o Nasrijevom stavu

Wenger ne želi govoriti o Nasrijevom stavu

Edmir Škorić
Teme:

Francuz Samir Nasri ušao je u posljednju godinu svoga ugovora s londonskim Arsenalom i prema pisanju otočkih medija jako je blizu potpisivanja za Manchester City.

Time su i tenzije na Emiratesu porasle, budući da Arsene Wenger želi 24-godišnjaka i u narednoj sezoni. No, pretpostavlja se kako Nasri nije spreman prihvatiti bilo kakvu poboljšanu ponudu svog trenutnog kluba.

S druge strane, njegov sunarodnjak Wenger ističe kako ne postoji nikakav problem između njih dvojice.

"Ne mogu govoriti o Nasrijevom stavu, ali ne postoji glavni problem između Samira i mene", rekao je Wenger, osvrnuvši se nakratko i na žrijeb play-off runde Lige prvaka, gdje će Topnici igrati s Udineseom za grupnu fazu:

"Rekao bih da će biti teško, ali je moguće proći. Udinese je izgubio Sancheza i Zapatu, ali i dalje u timu imaju vrhunske pojedince. Imaju, naprimjer, Antonija Di Natale, kao i mnoge druge kvalitetne igrače".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.