Wenger: Nedostaje nam Wilshere

Wenger: Nedostaje nam Wilshere

Nogometaš Arsenala, Jack Wilshere, obnovio je povredu skočnog zgloba prije dva dana, ali Arsene Wenger vjeruje da će mladi nogometaš moći zaigrati na predstojećem Euru.

"Još uvijek nema razloga za brigu, jer je tek januar. Imat će dosta vremena za oporavak i ja vjerujem da će biti spreman za Evropsko prvenstvo. Jack je jako razočaran, ali svi smo razočarani, jer je on zaista odličan nogometaš. Mnogo nam nedostaje i nadamo se dobrim vijestima od doktora", rekao je Wenger.

Arsenal će danas na Emiratesu ugostiti Aston Villu u okviru četvrtog kola FA kupa. Topnici imaju mnogo problema sa povredama, a danas će odsustvovati Abou Diaby, Bacary Sagna, Kieran Gibbs, Andre Santos, Carl Jenkinson, te pomenuti Wilshere.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.