Wenger: Nema šanse da napustim Arsenal

Wenger: Nema šanse da napustim Arsenal

Arsene Wenger je sve više pod pritiskom. Nakon šest godina bez trofeja, Arsenal je još jednu sezonu otvorio katastrofalno. Međutim, francuski stručnjak ne razmišlja o napuštanju Emiratesa.

Arsenal je u prvom kolu Permier lige igra neriješeno sa Newcastleom na gostovaju, dok su na Emiratesu u drugoj utakmici Premiershipa izgubili od Liverpoola. Slijedi revanš play-offa Lige prvaka protiv Udinesea, gdje Topnici imaju gol prednosti.

"Nema šanse da napustim Arsenal. Imam šansu da dam sve najbolje klubu, ali živimo u okolnostima u kojima se svaki poraz doživljava kao sramota. Uvijek osjećam pritisak, ali ne više nego inače", rekao je Wenger, dodavši:

"Imamo veoma važnu utakmicu u srijedu navečer u Italiji protiv Udinesea. Važno nam je oporaviti igrače. Želimo da navijači budu sretni, ali protiv Liverpoola smo igrali bez osam igrača".

"Ne osjećam da je sve tamno. Osjećam da će sve biti pozitivno", dodao je francuski stručnjak.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.