Wenger opet hvali Mela

Wenger opet hvali Mela

Nakon što je Brazil savladao Irsku, oglasio se Arsen Wenger, trener Arsenala, i to po pitanju brazilskog internacionalca i člana Juventusa Felipe Mela koga žarko želi vidjeti na Emiratesu.

''Felippe nije imao sezonu kakvu su svi priželjkivali ali ja i dalje mislim da je talentovan igrač koji zaslužuje da ga se posmatra sa velikom pažnjom. Ne poričem da smo ga prošle sezone pokušali dovesti u London'', rekao je Wenger i tako najavio da nije odustao od ovog Brazilca.

S druge strane, William Gallas se našao na meti Rome. Francuzu i članu Arsenala ugovor ističe u junu a Romina poslastica su upravo provjereni i slobodni igrači.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.