Wenger: Ostajem trener Arsenala
Wenger, ipak, ostaje trener "topnika"

Wenger: Ostajem trener Arsenala

Edmir Škorić

Iako ga mediji već duže vrijeme povezuju sa madridskim Realom, Francuz Arsene Wenger je jasno i glasno rekao "ne", te tako obradovao sve navijače Arsenala, koji ga unatoč lošim rezultatima zadnjih sezona, još uvijek podržavaju.

Više od 6.5 miliona eura godišnje plate, te čak 115 miliona eura na račun za dovođenje novih pojačanja, koliko mu je bio spreman platiti Florentino Perez, Francuz je odbio i izjavio da ostaje u Londonu.

"Ne brinite se za mene. Uopšte ne razmišljam o Realu, jer ostajem u Arsenalu. Ako bi se nešto promijenilo, obavijestio bih vas, ali moj ostanak ne dolazi u pitanje", riječi su kojima je Wenger izmamio osmijeh na lice svakom Arsenalovom navijaču.

Arsene Wenger vlada Arsenalovim carstvom već 13 godina, unatoč lošim rezultatima zadnjih par sezona, navijači ga ne žele vidjeti u drugom klubu.

Ugovor mu traje do ljeta 2011. godine, a navijači Arsenala spremaju mu "marš potpore" pred nedjeljnu utakmicu sa Stokeom, čime bi svom stručnjaku dali potporu i zahvalili se na svemu što je činio za klub s "Emiratesa".

 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.