Wenger otkrio svog favorita na Evropskom prvenstvu

Iznenadio odabirom

Wenger otkrio svog favorita na Evropskom prvenstvu

Menadžer Arsenala Arsene Wenger će s mnogo pažnje pratiti Evropsko prvenstvo koje je počelo sinoć.

Osim što se ono igra u njegovoj domovini i što očekuje mnogo od reprezentacije Trikolora, Wenger će na djelu vidjeti mnoge fudbalere svog kluba, te uživati u dobrom fudbalu.

Francuski stručnjak je dao izjavu u kojoj je govorio o reprezentacijama učesnicama smotre najboljih evropskih selekcija, a istakao je da kao favorita vidi Hrvatsku.

"Tu je jedna ekipa o kojoj niko ne priča, a kada pogledate njen sastav vidite koliko je jaka. To je Hrvatska, koju vidim kao favorita iz sjene", rekao je Wenger, te dodao:

"Modrić, Kovačić, Vrsaljko, Rakitić, Srna... Zaboravit ću nekoga, ali to je fantastičan tim. Očekujem da naprave iznenađenje".

Hrvatska će za početak imati vrlo zahtjevan zadatak u grupi D, gdje se još nalaze Španija, Turska i Češka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi