Wenger: Ozil će se vratiti u formu zbog koje smo ga doveli

S nestrpljenjem čeka oporavak veznjaka

Wenger: Ozil će se vratiti u formu zbog koje smo ga doveli

Adnan Beganović

Menadžer Arsenala, Arsene Wenger, uvjeren je da će se veznjak londonskog kluba Mesut Ozil nakon oporavka od povrede uspjeti vratiti u formu zbog koje ga je i doveo u klub.

"Mislim da je prošlu sezonu Mesut odradio na vrhunskom nivou. Međutim, nakon Mundijala na pripreme je stigao dosta umoran. Siguran sam da će se nakon oporavka od povrede vratiti u prijašnju formu", izjavio je Wenger.

Podsjetimo, u dosadašnjem dijelu Premiershipa Ozil je odigrao šest utakmica i pritom je postigao jedan pogodak, a trenutno se oporavlja od povrede ligamenata koljena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti