Wenger poslao ponudu za Huntelaara

Odlazak Huntelaara je realnost

Wenger poslao ponudu za Huntelaara

Adnan Beganović

Francuski stručnjak na klupi Arsenala, Arsene Venger, želi u redove Topnika dovesti holandskog napadača Klaas – Jan Huntelaara.

Prema pisanju engleskih medija Arsene Venger dio novaca od transfera Adebayora u Manchester City spreman je uložiti u dovođenje Huntelaara iz Reala. Engleski mediji navode da je Arsenal već poslao službenu ponudu vrijednu 17.3 miliona eura na adresu Kraljeva.

Kao što je već poznato, holandski napadač je od dolaska Pellegrinija u Real, na izlaznim vratima kluba, a samo prije nekoliko dana Huntelaar je izigrao čelnike Stuttgarta, sa kojima je sve bilo dogovoreno oko njegovog transfera.

Ukoliko Wenger ne uspije dovesti Huntelaara, engleski mediji navode da će se okrenuti brazilskom napadaču Wellingtonu, koji trenutno nosi dres Fluminensea.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.