Wenger prati Subotića
Neven Subotić

Wenger prati Subotića

Arsenal je pokazao interes za odbrambenog igrača njemačke Borussije iz Dortmunda Nevena Subotića.

Ovaj rođeni Banjalučanin, koji je za reprezentaciju izabrao Srbiju, smatra se jednim od najvećih talenata u njemačkoj Bundesligi.

Subotića je lično posmatrao trener londonske ekipe Arsene Wenger, koji je nakon toga odlučio pratiti ovog fudbalera. Subotićev transfer u Arsenal bi se ostvario ukoliko bi Emirates napustio Emmanuel Eboue.

“Borussija Dortmund je već odbila jednu ponudu od Evertona za Subotića, a Inter je u dva navrata slao skaute da prate ovog fudbalera. Arsenal, za sada, nije slao nikakve ponude”, rekao je Steve Kelly, agent Nevena Subotića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.