Wenger proziva Adebayora i Hughesa

Divljak u dresu Citya nailazi na osude

Wenger proziva Adebayora i Hughesa

Trener Arsenala Arsene Wenger osvrnuo se na ponašanje trenera Citya Marka Hughesa i napadača te ekipe Emmanuela Adebayora.

Wenger se osvrnuo na činjenicu da je Hughes branio Adebayora, nakon što je ovaj stao na glavu Robinu van Persiu, te na neprimjeren način proslavljao gol pred navijačima Arsenala.

"Sve mi to izgleda jako loše. Kada biste pitali 100 ljudi šta misle o ovome, 99 njih bi reklo da je sve to veoma loše, dok bi 100. osoba bila Mark Hughes", rekao je Wenger.

Trener Arsenala je priznao da je šokiran ponašanjem svog bivšeg fudbalera Adebayora, koji očigledno ima mnogo toga protiv Arsenala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.