Wenger razmatra mogućnost dovođenja Honde

U CSKA ne stižu zvanične ponude

Wenger razmatra mogućnost dovođenja Honde

Menadžer Arsenala, Arsene Wenger razmatra mogućnost dovođenja japanskog reprezentativca, Keisuke Honde. 24-godišnji playmaker je ranije povezivan sa Milanom i Liverpoolom, no njegov menadžer je izjavio kako u klub još nije stigla nijedna ponuda.

Honda je pružao sjajne partije na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, te je u posljednje vrijeme čest predmet špekulacija.

Reprezentativac Japana je karijeru počeo u Gamba Osaki, isto kao i bivši igrač Arsenala Junichi Inamoto, prije nego je prešao u Nagoyu, klub kojeg je Arsene Wenger vodio prije Arsenala.

''Nekoliko klubova me kontaktiralo u vezi Honde, ali još uvijek nije došla zvanična ponuda u klub'', rekao je Kees Polegsma, menadžer Honde, te dodao:

''S Liverpoolom nismo bili u kontaktu. Postoji nekoliko zainteresovanih klubova. Ne znam da li će CSKA pustiti Hondu. Kada u klub dođe zvanična ponuda onda ćemo o tome raspravljati'', završio je Polegsma.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije