Wenger silno želi Jagielku

Topnici ne odustaju od stopera Evertona

Wenger silno želi Jagielku

Arsenal je već duže vrijeme u borbi za 27-godišnjeg odbrambenog igrača Evertona, Phila Jagielku, a zadnja ponuda koja je stigla na Goodison od 14 miliona funti je odbijena.

Čelnici Evertona očajnicki žele zadržati Jagielku u svojim redovima, no navodno su Topnici najavili kako su spremni i povećati svoju ponudu kako bi uspjeli dovesti ovog Engleza.

Menadžer Karamela, David Moyes ne želi da napravi istu grešku kao prošle sezone, kada ja također u odbrani izgubio jednog sjajnog igrača, Joleon Lescotta, koji je prešao u Manchester City.

Jagielka je imao tešku povredu koljena prošle sezone, a Wenger je pažljivo posmatrao njegov oporavak, te ga ponovo želi u svojim redovima.

Francuski stručnjak smatra kako bi Jagielka bio veliko pojačanje Topnika u borbi za titulu Premier lige, te je zato spreman potrošiti veću sumu novca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti