Wenger: Srećom, izbjegli smo Inter

Liga prvaka

Wenger: Srećom, izbjegli smo Inter

Edmir Škorić

Trener londonskog Arsenala sretan je što Topnici nisu zajedno u skupini sa italijanskim Interom, te priznaje kako obožava napadača Marco Balotellija.

Arsenal će na putu do završnice Lige prvaka najprije morati proći grupnu fazu, a tu će im se suprostaviti Az Alkmaar, Olympiakos i Standard Liege. Trener Arsene Wenger zadovoljan je skupinom, a posebno mu je drago što neće igrati protiv milanskog Intera.

"Smatram da Inter ima odličnu momčad koja može dosta napraviti u Ligi prvaka. Posebno mi se dopada napadač Marco Balotelli, kojeg obožavam. Mislim da on može biti jedan od najboljih", izjavio je francuski stručnjak za Sky Sports, te završio.

"Drago mi je što nismo izvukli Italijane u skupini, svaka njihova momčad uvijek je taktički lukava i teško ih je pobijediti."

Inter će, u međuvremenu, grupnu fazu Lige prvaka igrati sa Barcelonom, kijevskim Dynamom i ruskim Rubin Kazanom.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.