Wenger stigao u Pariz po veliko pojačanje!?

Menadžer Arsenala snimljen u Francuskoj

Wenger stigao u Pariz po veliko pojačanje!?

Menadžer Arsenala Arsene Wenger snimljen je jutros u Parizu, gdje  je najvjerovatnije stigao kako bi pokušao dogovoriti veliki transfer.

Na meti Topnika nalaze se Edinson Cavani i Adrien Rabiot, dva fudbalera koja s mnogo uspjeha nastupaju za Paris Saint Germain.

Wenger će, prema pisanju britanskih medija, pokušati dovesti jednog od pomenuta dva igrača na Emirates, a fotografije iz aviona i sa pariškog aerodroma dodatno su 'zagolicale' maštu navijačima ovog kluba. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.