Wenger strahuje od terorista

Wenger strahuje od terorista

Trener Arsenala Arsene Wenger izrazio je zabrinutost da bi se engleski klubovi mogli naći na meti terorističkih napada.

Francuski je stručnjak ipak dodao da ne planira tražiti dodatne mjere obezbjeđenja za njegovu ekipu. Wenger je uplašen jer su teroristi u utorak, u pakistanskom gradu Lahoreu, napali autobus kriket reprezentacije Šri Lanke. U tom napadu poginulo je sedam ljudi iz pratnje, a nekoliko reprezentativaca je povrijeđeno.

"Ne mislimo da smo mete, ali ne možemo da se ne zapitamo da li bi to nama moglo da se desi. Iznenađen sam što fudbal do sada nije bio meta napada. Ali, nismo uveli dodatno obezbjeđenje", rekao je Wenger za Sunday Mirror.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.