Wenger strahuje za Gallasa

Wenger strahuje za Gallasa

Arsenalov 32-godišnji stoper William Gallas zbog povrede mišića na nozi mogao bi propustiti ostatak ove sezone, strahuje Arsene Wenger.

Gallas se povrijedio krajem prvog poluvremena prve četvrtfinalne utakmice između Arsenala i Barcelone na Emiratesu u Londonu, koja je završila rezultatom 2:2.

"Gallas je povrijedio mišić na nozi i bojim se da je ova sezona za njega već gotova. Barem klupska sezona, jer tu ne uključujem njegov nastup na Svjetskom prvenstvu. Vjerujem da će se oporaviti do početka Mundijala", izjavio je Wenger nakon utakmice.

Gallas će sasvim sigurno propustiti uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka na stadionu Camp Nou u Barceloni, baš kao i Cesc Fabregas, koji je u 85. minuti iznudio i pogodio penal za konačnih 2-2, ali je prije toga dobio žuti karton zbog kojeg nema pravo nastupa u revanšu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.