Wenger: Wilshere će dobiti svoju šansu u Premiershipu

Veznjak se vraća u formu

Wenger: Wilshere će dobiti svoju šansu u Premiershipu

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala u četvrtak su na Marakani savladali Crvenu zvezdu (1:0) u meču grupne faze Evropske lige.

Topnici su do pobjede na punoj Marakani stigli tek u samom finišu meča kada je nakon sjajne akcije još ljepši gol postigao Giroud. Jedan od najboljih u gostujućoj ekipi bio je Jack Wilshere koji se lagano vraća u formu i ponovo dobija povjerenje Arsenea Wengera.

Nakon što se vratio s posudbe iz Bournemoutha ovaj vezni igrač je bio i u rezervnom timu Arsenala, ali čini se da se kroz mečeve Evropske lige lagano vraća u formu. Navijači Arsenala vjeruju da bi Wilshere bio od koristi i u Premiershipu gdje Wenger još uvijek ne računa na njega.

"On će dobiti svoju priliku u Premiershipu, nemojte brinuti o tome. Utakmice ovakvog intenziteta su mu potrebne i vjerujem da će mu pomoći. Vraća se u formu i najbitnije je da vrati kondiciju. Šansa u Premiershipu će mu se ukazati vrlo brzo", poručio je Wenger.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi