Wenger želi Barnettu

Wenger želi Barnettu

Trener Arsenala Arsene Wenger planira u januarskom prelaznom roku iz Bayer Leverkusena dovesti Tranquilla Barnettu za 10 miliona funti.

Wenger već duže vrijeme prati Barnettu i pokušao ga je dovesti na Emirates već ovog ljeta, ali je transfer propao.

Međutim, Arsenal nije jedina engleska ekipa koja bi željela ovog igrača vidjeti u svojim redovima. Trener Evertona David Moyes također pomno prati razvoj situacije, a skauti kluba iz Liverpoola već su u nekoliko navrata posmatrali ovog igrača Leverkusena.

Ipak, Barnetta je nedavno za Bild izjavio kako mu je želja da pređe u London, u redove Arsenala, da radi zajedno sa francuskim stručnjakom Wengerom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.