Wenger zna ko će ga zamijeniti na klupi Arsenala

Najavio svoj odlazak sa Emirata?

Wenger zna ko će ga zamijeniti na klupi Arsenala

Endin Čaušević

Francuski stručnjak Arsene Wenger naredne godine mogao bi napustiti klupu Arsenala.

Wengeru ugovor s londonskom ekipom ističe na kraju ove sezone, ali još uvijek nije poznato da li će produžiti svoju saradnju s Topnicima. Francuz je na klupi Arsenala već 20 godina, ali je prije nekoliko dana izjavio da je siguran da neće oboriti rekord Sir Alexa Fergusona koji je bio menadžer United 26 godina.

"Ferguson je bio 26 godina na klupi United i ja sigurno neću oboriti taj rekord. Čak šta više, neću biti ni blizu njega", rekao je Wenger.

Engleski mediji protumačili su ovu izjavu da je znak da će Wenger uskoro u penziju. Navodno, Wenger je čelnicima Arsenala našao zamjenu koja će se savršeno uklopiti u njegov način rada. Kako piše "The Sun" kada Wenger napusti Arsenal, novi trener ove ekipe trebao bi biti Eddie Howe, dosadašnji menadžer Bournemoutha.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi