Werder do boda iz ofsajda

Bundesliga

Werder do boda iz ofsajda

U posljednjem susretu 17. kola njemačke fudbalske Bundeslige Werder je remizirao sa Nurnbergom rezultatom 1:1.

U susretu između Werdera i Nurnberga gledaoci u Bremenu mogli su vidjeti potpunu dominaciju domaćina, koji je od prvog sudijskog zvižduka bio bolja ekipa na terenu.

Međutim, napadači Werdera propustili su veliki broj prilika, dok su gosti iz Nurnberga svoju priliku vrebali iz kontranapada. Nakon jedne takve kontre, lopta dolazi do Gebharda, koji odličnim i veoma preciznim šutem pogađa za vodstvo svojoj ekipi.

Samo dvije minute prije kraja utakmice, De Bruin je šutirao, a loptu je zakačio Pedersen, koji je bio u ofsajdu i pogodio, ali je sudija gol priznao, pa je završilo 1:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.