Werder nudi milion i pol eura za Zeca?

Zec još uvijek nije ulovljen

Werder nudi milion i pol eura za Zeca?

Adnan Beganović

Danas njegov Šibenik igra prvu utakmicu sezone, a on još uvijek nije siguran da li ostaje na Šubičevcu ili ipak odlazi. Naravno, riječ je o mladom bosanskohercegovačkom internacionalcu Erminu Zecu.

Hrvatski mediji danas prenose da je za usluge bronogog Zeca ozbiljno zainteresiran njemački Werder, a da li će se transfer realizirati najviše zavisi od čelnih ljudi Šibenika.

„Dogorjelo je do noktiju, ovo stvarno više nema smisla. Imam konkretnu ponudu jednog bundesligaša, ali sve zapinje zbog ogromne odštete koju traže iz mog kluba. Nemam više šta skrivati, klub koji me želi angažovati ponudio je Šibeniku milion i pol eura, ali čini se da im ni to nije dovoljno“, rekao je Zec za hrvatske medije.

Međutim, iz Šibenika su ovu priču demantirali, a direktor kluba Karađole je rekao da nema još niti jedne konkretne ponude za Zeca, a ukoliko dođe, prema njegovim riječima, javnost će biti odmah obavještena.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.