Werder potvrdio pregovore sa Juventusom

Werder potvrdio pregovore sa Juventusom

Adnan Beganović
Teme:

Njemački fudbalski prvoligaš Werder iz Bremena zvanično je potvrdio da vodi pregovore sa Juventusom o mogućoj prodaji svog najboljeg igrača, Brazilca Diega.

Sportski direktor Werdera, Klaus Allofs, putem zvanične web stranice kluba poručio je da su čelnici "stare dame" i Werdera odradili prvu rundu pregovora na kojima se razgovaralo o mogućem transferu Diega u torinski klub, ali da još definitivan dogovor nije postignut.

"Ne znam šta donosi budućnost. Trenutno sam 200 posto usredotočen na završetak sezone. Sportski direktor i predsjednik Werdera će morati odraditi svoj posao i odlučiti koja je najbolja solucija za mene i klub", rekao je Diego za njemačke medije.

Werder navodno traži između 25 i 30 miliona eura za Diega, a čelnici Juventusa na sve načine pokušavaju spustiti tu cifru i za sada je to glavni kamen spoticanja u pregovorima dva kluba.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti