Werder prodaje Mertesackera

Werder prodaje Mertesackera

Generalni menadžer Werdera iz Bremena Klaus Allofs izjavio je da bi ovaj klub mogao prodati svog stopera Pera Mertesackera.

Mertesacker se već neko vrijeme nalazi na listi želja engleskih premijerligaša Arsenala I Liverpoola, a u Werderu ga namjeravaju prodati na kraju ove sezone, jer mu naredne ističe ugovor sa klubom iz Bremena.

"Ukoliko ne budemo dogovorili produženje ugovora, onda moramo preispitati sve opcije koje su pred nama. Čim se završi ova sezona u Bundesligi vidjećemo koje su nam opcije u mogućnosti što se tiče Pera Mertesackera", rekao je Allfons.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.