West Ham bez Behramija do kraja sezone
Valon Behrami

Engleska

West Ham bez Behramija do kraja sezone

Adnan Beganović

Švicarski fudbalski reprezentativac i član West Hama, Valon Behrami, zbog povrede u duelu njegovog kluba sa Manchester Cityjem propustit će nastavak sezone.

Behrami je tada povrijedio koljeno i zglob. Prvi pregledi su pokazali da u zglobu nema nikakvih lomova ali je posve sigurno da je za ovog mladog odbrambenog fudbalera sezona završena.

Sam Behrami je mnogo više zabrinut povredom koljena, a strahuje se da će morati biti podvrgnut operativnom zahvatu križnih ligamenata. Bude li se pokazalo da je operacija neophodna i nastup na  početku iduće sezone za ovog igrača je pod znakom pitanja?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.