West Ham mjesec dana bez Noblea

West Ham mjesec dana bez Noblea

E. Škorić

Mark Noble, jedan od ključnih igrača engleskog West Hama, operisao je sinoć slijepo crijevo, pa će mu za potpuni oporavak biti potrebno i do mjesec dana.

West Ham je putem službene interent prezentacije saopštio kako je Noble prošao jednosatnu operaciju u ponedjeljak navečer, nakon što se prethodno žalio ljekarskom timu na bolove u trbuhu.

Oporavak od ovakve vrste operacije obično traje oko četiri sedmice, što znači da će Noble propustiti Birmignham City, WBA, Blackpool, Liverpool i Wigan. Upitan je, također, i njegov nastup protiv Manchester Uniteda u četvrtfinalu ligaškog Kupa koji je na programu 29. novembra.

Ovo je veliki udarac za Čekićare, znajući ad je Noble dosad odigrao svih deset prvenstvenih utakmica, te je postigao dva gola iz penala protiv Boltona i Wolverhamptona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.