West Ham odbio ponudu Tottenhama za Parkera

West Ham odbio ponudu Tottenhama za Parkera

Edmir Škorić

Čelnici londonskog West Hama odbili su ponudu gradskog rivala Tottenhama za veznjaka Scotta Parkera.

Scott Parker je bio jedan od ključnih igrača u redovima West Hama, kada su Čekićari prošle sezone, unatoč brojnim problemima, zadržali status premierligaša. Uprava kluba je započela pregovore sa Parkerovim menadžerom oko produženja ugovora, iako je Englez ugovorom za Upton Park vezan još tri godine.

Tottenham je duže vrijeme zainteresovan za Parkera, a predsjednik West Hama David Sullivan je upozorio Spurse, govoreći kako ni pod koju cijenu neće prodati svog ponajboljeg igrača.

“Nisam lagao kada sam rekao da neću prodati Parkera za bilo kakvu ponudu. Scott nije na prodaju i navijačima West Hama se ne bi dopalo da vlasnici njihovog kluba obećavaju jedno, a rade nešto sasvim drugo“, kazao je Sullivan za službenu klupsku stranicu, dodavši:

“Ovo je jedna nova era. Gradimo veći i bolji West Ham, a  mi što obećamo, to i uradimo“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.