West Ham pronašao način da se riješi Zaze

Žele otkupiti njegov ugovor pa ga prodati

West Ham pronašao način da se riješi Zaze

Endin Čaušević

Italijanski napadač Simome Zaza stigao je ovog ljeta u West Ham na posudbu iz Juventusa.

Engleski klub doveo je Zazu na posudbu do kraja ove sezone uz mogućnost otkupa njegovog ugovora kada posudba završi. Ipak, čelnici West Hama nisu zadovoljni igrama ovog igrača, te se već špekuliše da bi Zaza u januaru mogao napustiti klub.

Ipak, engleski mediji danas prenose da je West Ham pronašao način da se riješi Zaze. Naime, West Ham bi već u januaru mogao otkupiti njegov ugovor za 17 miliona eura.

West Ham ima plan da Zaza postane igrač ove ekipe kako bi ga mogli uključiti u transfer. Londonski klub želi da dovede Manola Gabbiadinija iz Napolija, a u suprotnom pravcu trebao bi otići upravo Zaza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi