West Ham pronašao sjajnu zamjenu za Bilića?

U slučaju razlaza

West Ham pronašao sjajnu zamjenu za Bilića?

Engleski i italijanski mediji donose vijest da je West Ham odabrao trenera čije će dovođenje biti prioritet u slučaju da Slaven Bilić nakon završetka sezone napusti klub, što je sve izvjesnije.

Na meti West Hama nalazi se Simone Inzaghi, 41-godišnji trener Lazija koji sa klubom iz Rima ove sezone bilježi fantastične rezultate.

Inzaghi je imao ponudu Fiorentine, koju je odbio, a ne bi bilo čudo ni da tako postupi i sa West Hamom, s obzirom da je u Laziju započeo jedan veoma dobar projekat koji vjerovatno ne želi prijevremeno prekinuti.

U Laziju su također zadovoljni Inzaghijevim rezultatima i žele mu ponuditi novi ugovor, pa ostaje da se vidi šta će biti od svega toga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi