West Ham se okreće Huntelaaru

Nakon što ih je Nistelrooy odbio

West Ham se okreće Huntelaaru

Edmir Škorić

Engleski West Ham United kreće u utrku za Milanovim napadačem Klaas-Jan Huntelaarom.

The Sun navodi kako se West Ham, nakon negativnog odgovora od Ruud van Nistelrooya, okreće Milanovom napadaču Klaas-Jan Huntelaaru.

Novi vlasnici Čekićara David Sullivan i David Gold ponudili su Realovom napadaču 100.000 funti sedmično, no Holanđanin se odlučio za njemački HSV.

Stoga, na Upton Parku su se pridružili Arsenalu i Tottenhamu u želji da dovedu mladog holandskog napadača, koji je nezadovoljan u Milanu zbog slabe minutaže ove sezone.

"Huntelaar je vrhunski igrač i nama je važno da do kraja transferskog roka dovedemo napdača. Možda ćemo morati platiti između 70.000 i 100.000 sedmično za njegovu posudbu", kazao je jedan od vlasnika, David Gold.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti