West Ham sprema novi ugovor Carltonu Coleu

West Ham sprema novi ugovor Carltonu Coleu

Edmir Škorić

Čelnici engleskog West Hama namjeravaju produžiti ugovor napadaču Carltonu Coleu. 

Bivši engleski reprezentativac ima važeći ugovor sa West Hamom do juna naredne godine, pa stoga vodstvo kluba sa Upton Parka želi da što prije dogovori nastavak saradanje sa svojim ponajboljim igračem.

Cole je u Londonu već sedam godina, a u jednom trenutku djelovalo je kao da će preći u francuski St. Etienne, no na kraju je propao dogovor. 

"Carlton Cole naporno radi kako bi povratio svoju kondiciju s obzirom na moguće potpisivanje novog ugovora", kazao je suvlasnik Wet Hama David Gold za Daily Mirror. 

U West Hamu itekako ne žele ostati bez Colea, posebno ne nakon što se teže povrijedio napadač Andy Carroll. Cole je u 209 utakmica za Čekićare postigao 48 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti