Westermann proklizao, pa "poljubio" stativu

Koban pokušaj intervencije

Westermann proklizao, pa "poljubio" stativu

Na susretu 12. kola Bundeslige između Bayer Leverkusena našeg Emir Spahića i HSV-a viđeno je čak osam pogodaka, a pobjedu su na kraju slavili popularni Apotekari rezultatom 5:3.

Son Heung-Min danas je postigao hat-trick, a njegov gol za vodstvo domaćeg sastava od 2:0 dugo će pamtiti kapiten i defanzivac ekipe iz Hamburga Heiko Westermann.

Naime, dok je klizećim startom pokušavao spriječiti da lopta nakon udarca Son Heung-Mina uđe u gol njegovog tima, Westermann se nije uspio blagovremeno zaustaviti pa je „poljubio“ stativu.

Najbolnija moguća kombinacija, primljeni gol i udarac u glavu. Zar može gore?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti