Whelan: Nećemo stajati na putu N'Zogbiji

Whelan: Nećemo stajati na putu N'Zogbiji

Predsjednik Wigana, Dave Whelan potvrdio je kako klub neće stajati na putu Charlsa N'Zogbije ukoliko stigne prava ponuda kluba sa vrha tabele.

Francuz je na meti brojnih klubova već duže vrijeme, a navodno sada je za njegove usluge zainteresovan Sunderland koji će sigurno biti aktivan na tržištu, jer je dobio 24 miliona funti za Benta koji je preselio u Aston Villu.

Whelan je rekao kako će klub pustiti Francuza ukoliko dođe odgovarajuća ponuda, ali u obzir dolaze samo klubovi koji se nalaze u top šest premierligaša.

"Rekao sam Charlesu ako je u pitanju neki od top šest klubova, može razgovarati s njima. Nikada nećemo stajati igraču na putu. Nismo planirali prodati ga, a u ovom trenutku nemam konkretnih ponuda", rekao je Whelan, dodavši:

"Nema šanse da ga posudimo. Ako će ići, onda će to biti stalni transfer za dobar novac. On je izvanredan igrač".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.