Wigan čuva trio

Trener Martinez zadovoljan

Wigan čuva trio

Teme:

Trojica igrača premijerligaša Wigana produžili su ugovore.

To su James McCarthy, Ben Votson i Emmersone Boyce. Mladi Irac McCarthy (20), produžio je ugovor na pet godina, a u posljednje dvije sezone koliko je prvotimac bio je najbolji mladi igrač sezone Wigana. Wotson (26), inače vezista, produžio je ugovor na tri godine, a najstariji od njih defanzivac Boyce (31) na dvije.

Trener Martinez se nada da će još nekolicina prvotimaca do kraja prijelaznog roka produžiti ugovore, ali se očekuju i pridošlice. Wigan je u prva dva kola remizirao sa novim članovima elite Norwichom i Swansea i trenutno je 12. sa dva boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.