Williams: Naš cilj je devet bodova iz tri utakmice
Foto: epa.eu

Kapiten reprezentacije Velsa

Williams: Naš cilj je devet bodova iz tri utakmice

Kapiten Velsa Ashley Williams biće sasvim sigurno, uz Garetha Balea, produžena ruka selektora Colemana na travnjaku stadiona Cardiff City u petak u utakmici 2. kola kvalifikacija za EURO 2016 protiv naše reprezentacije.

"Spremi smo za utakmicu. Meč u Andori je bio težak, ali smo osvojili poena. Sada su pred nama dva domaća susreta i jako je važno da nastavimo sa dobrim igrama na početku. Devet poena iz prve tri utakmice je naš cilj. Istina je da to stvara pritisak, ali to je ono što nam je bitno i ono što moramo da uradimo. Domaće pobjede su na ključne", rekao je kapiten Velsa Ashley Williams, te dodao:

"Ja lično volim da se takmičim i nadmećem sa najboljim napadačima, a kada pogledate bosanski napad oni su prilično oštri".

Kapiten domaćih smatra da je jako bitno i to da je za duel sa Zmajevima prodano više od 25 hiljada ulaznica.

"Činjenica da je već prodano više od 25 hiljada je sjajno. Želimo od stadiona Cardiff City napraviti tvrđavu. Naši navijači koji nas prate na gostovanjima su fantastični, sada su nam potrebni kako bi pobjeđivali sve ostale kod kuće", poručio je Ashley Williams, kapiten Velsa, na kraju svog obraćanja medija na zvaničnoj press-konferenciji pred duel sa BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.