Willian blizu Barcelone

Primera Division

Willian blizu Barcelone

Krilni napadač Shakhtara Willian nalazi se vrlo blizu potpisa ugovora s Barcelonom, objavio je dnevni list Sport iz Barcelone. Prema pisanju ovog lista Willianov menadžer se već sastao s čelnicima katalonskog kluba i dogovorio igračeve uvjete, ostaje još samo da Shakhtar da pristanak.

21-godišnji Willian je prema riječima njegovog menadžera tražio da mu se pod hitno nađe neki klub u Španiji ili Italiji, jer kako kaže ne može da se privikne na klimatske uvjete u hladnoj Ukrajini. Pisanje Sporta potvrdio je i Pep Guardiol. On se doduše nije izjasnio o imenu igrača, ali je rekao kako je svima jasno da u ovom trenutku Barcelona ima manjak igrača u sastavu, te kad se neko povrijedi uvijek mora iz juniorskog pogona uzeti nekoga da stavi na klupu. U narednih nekoliko dana znat će se više detalja o ovom transferu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.