Willian želi u Chelsea

Willian želi u Chelsea

Midhat Šljivak
Teme:

Fudbaler Shaktara iz Donetska Brazilac Willian izrazio je želju za prelazak u ekipu Chelseaja.

Londonski klub je već Shaktaru slao ponudu vrijednu 16,5 miliona funti koja je odbijena, a ukrajinski tim od Plavaca traži sumu od 29 miliona funti. Ipak, Brazliac vjeruje kako će se uskoro naći u plavom dresu tima sa Stamford Bridgea.

" Želja mi je da dođem u Chelsea. Ipak, ako ne dođe do dogovora između klubova, razumjeću to. Poznajem dobro engleski stil igre i mislim da bi se dobro prilagodio. Uz to u Chelseaju igraju dvojica mojih reprezentativnih kolega David i Ramires, što bi mi dodatno pomoglo u adaptaciji", rekao je za The Sun 23-godišnji brazilski veznjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.