Wilshere oduševljen prvim startom

Mladi veznjak protiv Danske zaigrao od prve minute

Wilshere oduševljen prvim startom

Jack Wilshere, mladi veznjak Arsenala, oduševljen je svojim prvim startom za reprezentaciju Engleske u sinoćnjoj utakmici protiv Daanske.

Wilshere je sinoć po prvi put bio starter za reprezentaciju u utakmici protiv Danske koju je Engleska pobijedila sa 2:1. 19-godišnji veznjak je igrao defanzivnog veznog što mu nije prirodna pozicija.

"Velika je čast igrati za svoju zemlju. Oduševljen sam svojim prvim startom. Također, drago mi je zbog pobjede. To je bila teška utakmica, ali držali smo loptu. Odlično je igrati sa ovakvim igračima, sve izgleda lako", rekao je Wilshere, dodavši:

"Nisam išao naprijed, ali igrao sam sličnu ulogu kao onu u Arsenalu. Za moju zemlju igrat ću na bilo kojoj poziciji".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.