Wilshere se vraća za mjesec?

Oporavak ide veoma dobro

Wilshere se vraća za mjesec?

Jack Wilshere, veznjak Arsenala, još uvijek nije odigrao nijednu utakmicu u ovoj sezoni, a na teren bi se mogao vratiti za mjesec ukoliko sve bude išlo prema planu.

Wilshere se trebao vratiti na teren u januaru, ali ponovo je zadobio manju frakturu u stopalu i strahovalo se da bi engleski reprezentativac mogao propustiti cijelu sezonu.

Mladi veznjak Arsenala odnedavno oporavlja se uz Exogen ultrazvučnu opremu, a posljednje pretrage pokazale su dobre rezultate, te ukoliko se oproavak nastavi odvijati prema planu, povratak bi mogao uslijediti za mjesec.

"Jack bi se mogao vratiti za mjesec, ukoliko sve bude išlo prema planu. Oporavak od njegovih najnovojih problema teče veoma dobro. Posljednje pretrage su dale dobre rezultate", rekao je Arsene Wenger.

Ukoliko se ostvare predviđanja oko Wilsereovog povratka, mladi veznjak imao bi priliku do kraja sezone pokušati se izboriti ponovo za mjesto u engleskoj reprezentaciji, kako bi nastupio na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.