Wilson Palacios povrijedio rebro

Igrač Tottenhama završio u bolnici

Wilson Palacios povrijedio rebro

U nedjeljnoj utakmici engleske Premier lige između Evertona i Tottenhama, ozbiljan udarac u rebra zadobio je gostujući fudbaler i reprezentativac Hondurasa Wilson Palacios.

Palacios je odmah prevezen u bolnicu gdje je zadržan zbog rutinskih pregleda. Nije saopćeno koliko će veznjak biti odsutan, ali je izvjesno da neće biti spreman za sljedeći premijerligaški susret njegovog Tottenhama i Wolverhamptona, koji se igra u subotu.

Wilson Palacios u redove Pijetlova je stigao u januarskom prelaznom roku. Plaćen je 12 miliona funti i jedan je od najstandardnijih prvotimaca londonskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.