Wissing potpisao za Borussiju M'gladbach

Bundesliga

Wissing potpisao za Borussiju M'gladbach

Edmir Škorić

Borussia Mönchengladbach pojačala je svoje redove mladim odbrambenim igračom Jens Wissingom. Wissing je kao slobodan igrač stigao iz nižerazrednog Preussen Muenstera.

Jens Wissing je potpisao dvogodišnji ugoovr sa Borussijom i u Mönchengladbach će doputovati krajem ove sezone, kada mu istekne ugovor sa Muensterom.

"Jens je imao nekoliko pouda iz Bundeslige, ali on se na kraju odlučio za nas. Oduševljeni smo što je potpisao ugovor s Borussijom", kazao je sportski direktor Max Eberl.

"Još uvijek je mlad igrač i ima mnogo potencijala. Uvjeren sam je to ono što je potrebno da uspije kao profesionalni nogometaš", dodao je Eberl.

Hannover, Borussia Dortmund, Schalke 04, Nurnberg i Bochum s također pokušali svoje redove pojačati Wissingom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti