Witz: Klasnić ima dosta ponuda

Hrvat sporazumno raskinuo ugovor sa Nantesom

Witz: Klasnić ima dosta ponuda

Oliver Witz, PR menadžer Ivana Klasnića izjavio je kako hrvatski napadač ima dosta ponuda iz Francuske, Njemačke i Engleske, a trenutno je u pregovorima sa Boltonom.

Klasnić je sporazumno raskinuo ugovor sa Nantesom, te je tako postao slobodan igrač na tržištu.

''Nakon sporazumnog raskida ugovora sa Nantesom, Ivan je slobodan da pregovara sa drugim klubovima. Trenutno je u pregovorima sa Boltonom, u kojem je igrao na posudbi prošle sezone, ali također ima još ponuda od francuskih, španskih i engleskih klubova. Sa svima je već pregovarao'', rekao je  Oliver Witz, te dodao:

''Prioritet mu je otići u Englesku, ali svakako bi u obzir došla i dobra ponuda iz Njemačke.''

U Njemačkoj je nastupao za St. Pauli od 1994. do 2001. godine, kada prelazi u Werder Bremen gdje se zadržao sedam godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.