Wolfsburg Misketu dao zeleno svjetlo

Stiže Diego, odlazi Misimović

Wolfsburg Misketu dao zeleno svjetlo

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović nalazi se na izlaznim vratima Wolfsburga, u koju će, po svemu sudeći, stići Brazilac Diego.

Naime, kako javljaju njemački mediji, Diego je dogovorio sve uslove sa Wolfsburgom, te bi se ovaj transfer trebao ozvaničiti početkom sedmice.

To znači da bi Wolfsburg dao odriješene ruke Zvjezdanu Misimoviću, za kojeg je zainteresovano nekoliko evropskih klubova, prije svih Fiorentina, Atletico Madrid, Schalke i Juventus.

Italijanski mediji tvrde da je Fiorentina, odnosno trener Ljubičastih Siniša Mihajlović, najviše zagrijana za Misimovića, a očekuje se da bi sutra mogli početi pregovori na relaciji Wolfsburg - klubovi koji žele Misketa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.