Wolfsburg ponovo krenuo po Kuranyija

Traži se zamjena za Edina Džeku

Wolfsburg ponovo krenuo po Kuranyija

Kako piše današnje izdanje Wolfsburger Nachrichtena, ambiciozna ekipa Wolfsburga planira u svoje redove dovesti napadača moskovskog Dinama Kevina Kuranyija.

Odlaskom Edina Džeke u Manchester City u redovima Wolfsburga ostala je poprilična rupa u napadu, pa Vukovi žele već ovog mjeseca dovesti jednog kvalitetnog napadača.

Njemački list tvrdi kako je Kuranyi ovog vikenda boravio u Njemačkoj gdje je pregovarao sa Wolfsburgom oko prelaska u ovu ekipu, a ovo je drugi put da Wolfsburg pokuašava dovesti Kuranya, nakon što je isti pokušaj propao prošlog mjeseca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.