Wolfsburg poslao ponudu za Jovanovića

Traži se "novi Džeko"

Wolfsburg poslao ponudu za Jovanovića

Edmir Škorić

Njemački bundesligaš Wolfsburg i dalje traga za kvalitetnom "špicom", alternativom našeg reprezentativca Edina Džeke koji je ove zime otišao u Manchester City.

Veliki broj imena spominje se kao napadačko pojačanje Vukova, a mediji danas barataju sa dva-tri nova imena. Srbijanski napadači Milan Jovanović (Liverpool) i Nikola Žigić (Birmignham), te Anderlechtov krilni nogometaš Jonathan Legear.

Najbliži gradu automobila, prema navodima, je Milan Jovanović, pa je na adresu Liverpoola stigla i ponuda teška šest miliona funti. Wolfsburg je prvi uputio zvaničan prijedlog upravi Redsa, dok su za Laneta zainteresirani još i italijanski klubovi Fiorentina i Genoa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti