Wolfsburg se raspituje za Semira Štilića

Wolfsburg se raspituje za Semira Štilića

Aktuelni prvak Njemačke Wolfsburg mogao bi od naredne sezone u svoje redove dovesti još jednog reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Nekadašnji fudbaler sarajevskog Željezničara Semir Štilić svojim je igrama u dresu Lecha ove sezone privukao veliku pažnju na sebe. Izabran je i za najboljeg stranog fudbalera u Poljskoj, a njegove igre nisu prošle nezapaženo.

Wolfsburg, naših reprezentativaca Zvjezdana Misimovića i Edina Džeke, pokazao je interes za dovođenjem Štilića. Prema navodima njemačkih medija, Lech je postavio cijenu od četiri miliona eura za reprezentativca Bosne i Hercegovine.

U razgovoru za SportSport.ba prije nekoliko dana, Štilić je naveo kako bi mu Bundesliga bila prva izbor u trenutku kada odluči napustiti Lech. Wolfsburg je prvak Njemačke, a Štila bi u zelenom dresu naredne sezone nastupao sa Zvjezdanom Misimovićem, dok ostanak Edina Džeke u „vučijem gradu“ i nije toliko izvjestan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.